9 Oca 2010

MLM-FUTURE


Bu sefer anlatacağım sistem ilk konularda anlattıklarımdan oldukça farklı bir sistem.Bu yüzden dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.


     MLM-FUTURE logosunda da görebileceğiniz gibi bir network marketing sistemidir.Ancak mlm-future'ı diğer network marketing sistemlerinden ayıran birçok özelliği vardır.

MLM-FUTURE ALT YAPISI
-Yazılım ve donanım değeri 600 bin eurodur.
-Dünyadaki Her ülkeye ve her dilde ücretsiz subdoamin hazırlamaktadır.
-Kendi sunucularına sahiptir.
-Yazılım alman devi wa.wi.net  tarafından hazırlanmış ve halen desteklenmektedir.
-Global ekip kurma fırsatı sunar.

MLM-FUTURE 'ın DiİĞER NETWORK MARKETİNG SİSTEMLERDEN FARKI NEDİR?
...Klasik Network Marketing Sistemlerde kazanmak için yıllar boyunca ekip kurmanız gerekir. Bu süre içinde motivasyonunuzu kaybedersiniz ve muhtemelen kazanç sağlayamadan çalışmayı bırakırsınız

MLM Future ile ilk ay kazanmaya başlayabilirsiniz. Birkaç ay içinde ise 3000 – 4000 TL aylık kazanca ulaşabilirsiniz.Klasik Network Marketing Sistemlerde size bir katalog sağlanır ve bu katalog ile ürün satmanız beklenir. Bu şekilde davranırsanız, tanıdıklarınıza birşeyler satmak sosyal ilişkilerinizi olumsuz etkiler ve samimiyetinizi kaybedersiniz.






MLM Future katalogu yoktur ve ürün satmanız asla beklenmez. Bilgi tabanlı bir iştir, insanlara bir şey satmaya çalışmaz, sadece doğrudan alışveriş hakkında bilgi verirsiniz.
Klasik Network Marketing Sistemlerden çoğu “üyelik ücreti” adı altında nereye harcandığı bilinmeyen giderler isterler
MLM Future üyesi olmak için bir ürün almak yeterlidir
Klasik Network Marketing Sistemlerinin kazanç sistemleri genelde aynıdır. Ciroya bağlı yüzdelik dilimlerde kar verirler.

MLM Future uyguladığı sistemin dünya üzerindeki patentine sahiptir. Hiçbir Network Marketing sistemi ile benzerlik göstermez.






  

  AZ İLE YETİNENLER İÇİN KAZANÇ PLANI . . .
3 üye kayıt edin ve tüm bilgilerinizi kopyalayın, üyelerinizi destekleyin...
Her üyenizin sizi kopyalamasını, yani her üyenizin 3 doğru kişi kayıt etmesini sağlayın.

1. Basamakta 3 üyeniz olur
2. Basamakta 9 üyeniz daha olur
3. Basamakta 27 üyeniz daha olur
4. Basamakta 81 üyeniz daha olur
5. Basamakta 243 üyeniz daha olur
Toplamda 363 üyeniz olur . . .

Bu ekibi kurduğunuzda aylık geliriniz yaklaşık 3.300,00 TL olacaktır.




Bu bilgiler elbette teoriktir ancak bunun çeyreğini bile oluşturabileceğiniz sosyal çevreniz ve biraz zamanınız varsa düşünün neler yapabileceğinizi!
Bir ürün alıp hemen bu sisteme dahil olmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.Kullanımınızın kolaylığı açısından Türkçe'yi seçmenizde fayda var.

http://marketing.mlm-future.com/

3 yorum:

  1. PEKİ NEDEN MLM FUTURE? DİĞER ŞİRKETLERDEN FARKI NEDİR?
    MLM FUTURE'NİN SAYMAKLA BİTMEYEN FARKLARI: MLM FUTURE NETWORK MARKETİNG'E İŞ İMKANI İSTEYEN 7 DEN 70'E HERKES KATILABİLİR. YENİ ÜYELERİNE BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN İSMİNE ÖZEL WEB SAYFASI AÇIYOR VE GELECEKTE SABİT GELİRLERİN SAHİBİ OLUYORSUNUZ...SİZLERDE KISA SÜREDE YÜKLÜ PARA KAZANAMAMAKTAN MI YAKINIYORSUNUZ. İŞTE SİZE FIRSAT.HENÜZ NETWORKİNG SİSTEMİNE YENİ GİREN MLM FUTURE'DE YERİNİZİ ALIP ÜST KADEMEYİ OLUŞTURMAK İSTEMEZMİSİNİZ...

    1- MLM FUTURE YENİ ÜYELERİNE BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN İSMİNE ÖZEL WEB SAYFASI AÇIYOR,VE SUBDOMAİN OLARAK TABİR ETTİĞİMİZ SİSTEMLE KENDİ BULMUŞ OLDUĞU ÜYELERE AYNI SAYFAYI 1 DAKİKA İÇİNDE SUNABİLİYORSUNUZ,TABİKİ ÜCRETSİZ.

    2- MLM FUTRURE YENİ BAŞLAYAN ÜYELERDEN HİÇBİR ÜCRET TALEP ETMEDİĞİ GİBİ,SÖZLEŞMEDE İMZALATMIYOR,YANİ ÜYELERİ İSTEDİĞİ ZAMAN BİZİMLE ÇALIŞABİLİR,İSTEDİĞİ ZAMANDA HİÇBİR GEREKÇE SUNMADAN AYRILABİLİR.

    3- MLM FUTURE BAŞLAYAN ÜYELERİNE HİÇBİR KISITLAMA GETİRMİYOR VE ASLINDA KİMSE GETİREMEZDE,MAALESEF BAZILARI BUNLARI YAPIYOR BİZE ÜYE OLAN HERKES,KENDİ YAPMIŞ OLDUĞU İŞE DEVAM EDEBİLİR,VE AYNI MESLEKTEN OLAN YANİ BAŞKA NETWORK MARKETİNG ŞİRKETLERİYLEDE ÇALIŞABİLİR.SADECE BİZİMLE ÇALIŞABİLİRSİN DİYE SÖZLEŞME YAPMAK,BİZİM PRENSİPLERİMİZE AYKIRIDIR.

    4- MLM FUTURE BAŞLAMAK İSTEYEN ÜYELERDEN HİÇBİR VASIF,TECRÜBE YAŞ VE ÇİNSİYET ARAMIYOR,7 DEN 70'E HERKES KATILABİLİR,VE ÖZEL MÜŞTERİ DESTEĞİMİZLE DAHA ÖNÇE HİÇ BİLGİSAYAR KULLANMAMIŞ EV HANIMLARINADA SİSTEMİMİZDEN RAHATCA FAYDALANMAYI SUNUYOR.

    5- MLM FUTURE KATILMAK İSTEYEN HERKEZİ CİDDİYE ALIR VE HER KONUDA YARDIMCI OLUR,MESELA OFİS BİNAMIZA GELEMEYEN ÇOÇUKLU ANNELER VEYA HER TÜRLÜ GELMESİNE ENGEL OLAN HERTÜR DURUMLARDA,ARAYIN BİZİ,BİZ SİZE EN YAKIN MÜŞTERİ TEMSİLCİMİZİ YÖNLENDİRELİM,HEMEN İSTEDİĞİNİZ YERE GELSİN VE ÜÇRETSİZ OLARAK SİSTEMİMİZİ ANLATSIN.

    6- MLM FUTURE NETWOK MARKETİNG ŞİRKETİNİN ANA SAYFASI OLAN www.mlm-future.com ADRESİNDEN HİÇKİMSE ÜYE OLAMAZ,MÜŞTERİ KORUMA PRENSİPLERİMİZE AYKIRI OLDUĞUNDAN,SADECE SİZİ BİZE TANITAN KİŞİNİN ÜZERİNDEN YANİ ONUN KENDİ WEBSAYFASINDAN ÜCRETSİZ OLARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ.

    7- MLM FUTURE’YE BAŞLADINIZ,ANA SAYFAMIZDAN GELEN BAŞVURULARI VE SİZDEN ÖNCE KAYITLARINI YAPTIRAN 1.500’DEN FAZLA SPONSORLARIN DESTEĞİ İLE ALTINIZA 3 KİŞİ KAYDEDİLMEYE BAŞLANACAK.SONRA O 3 KİŞİNİN ALTINADA 3’ER KİŞİ,ONLARADA 3’ER KİŞİ BU ŞEKİLDE 5.KADEMEYE KADAR ALTINDA TOPLAM 363 KİŞİ OLACAKTIR.

    8- MLM FUTURE SİZE İKİNCİ BİR SAYFA DAHA ACIYOR İVS/İNTRANET DİYE TABİR ETTİĞİMİZ SİTEYE,KENDİ DOMAİN SAYFANIZDAN ULAŞABİLİR,VE TÜM HAREKETLERİ ORADAN İZLEYEBİLİR,YADA YAZICIDAN CIKTI OLARAK ALABİLİRSİNİZ. İNTRANET SAYFANIZDA KENDİNİZE AİT DOSYALAR SAKLAYABİLİR,VE ÜYELERİNİZİN TÜM HAREKETLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ,YANİ BEN KİMLERİ BULDUM ONLAR KİMLERİ DAHİL ETTİ,HEPSİ İSİM VE TARİHLERİYLE BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENİR.AY SONUNDA SİZE ÖDENEÇEK OLAN PRİM MİKTARINI ÖNÇEDEN GÖREBİLİR,VE AY SONUNDA ELİNİZE GEÇEÇEK RAKAMA GÖRE PLANLARINIZI GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

    9- MLM FUTURE SİZE SATIŞ YAPMADAN,PAZARLAMA YAPMADAN ÇALIŞMADAN PARA KAZANDIRIYOR,YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY ALTINIZDAKİ 3 KİŞİYİ EĞİTMEKTİR.AYNI ZAMANDA VAR OLAN İŞİNİZE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.HER AY SATIŞ YAPMANIZA GEREK YOK,HER AY YENİ ÜYE BULMANIZA GEREK YOK ŞİRKETİMİZ ADINA PATENTLİ OLAN ÖZEL KAZANÇ PLANIMIZ SADECE MLM FUTURE İÇİN GEÇERLİDİR.BU TARZ VE BENZER KAZANÇ PLANI UYGULAMAK İSTEYEN ŞİRKET VE ŞAHISLAR HAKKINDA KANUNİ İŞLEM UYGULANACAKTIR.

    GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ EŞSİZ KAZANÇ PLANIMIZ VE HİZMETLERİMİZLE SİZE GELECEKTE SABİT GELİRLER VE İMKANLAR SUNMAK İSTİYORUZ.
    MUSTAFA YAPRAK MLM-FUTURE DANIŞMANI
    BİLGİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ WEB SİTESİNDE TÜM SEKMALARİ TAKİP EDİN.
    http://www.turkiyebodrum.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=78 MSN : mlm-futurebodrum@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. MERHABALAR BENDE MLM FUTURE SİSTEMİNDEYİM VE GAYETTE MEMNUNUM SİZLERE BURADA MLM DEN BAHSETMEYE GELMEDİM. SİZLERE BLOGLARINIZDAN GARANTİLİ PARA KAZANDIRACAK TÜRKİYEDE İLK BİR SİSTEMİ TANITMAYA GELDİM HERKES KAZANACAK BLOGUN OLABİLİR AMA ZİYARETÇİNMİ YOK ZİYARETÇİN VARDA REKLAMLARINA TIKLAYANMI YOK ARTIK SORUN DEĞİL www.gunlukkazan.tr.cx SİTESİ BU SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜYOR. SADECE ÜCRETSİZ FAYDALANMAK İÇİN İLK 50 ÜYENİN ARASINA GİRMELİSİNİZ. HEMEN ÜYE OLUN BU ŞANSI KAÇIRMAYIN. TALEP ÇOK.

    www.gunlukkazan.tr.cx
    www.goodstuff.mlm-future.com

    ikiside çok kazandıracak bir sistem

    YanıtlaSil
  3. Biliyoruz ki bugüne kadar size internet üzerinden kazanabileceğinizi söyleyen yüzlerce tanıtım gördünüz.Yine Biliyoruz ki bunların 99 unda hayal kırıklığı yaşadığınız. Fakat Türkiye de ve Dünya da ilk kez uygulanan gerçek bir kazanç şeklinin internete uyarlanmış hali ile tanışacaksınız ve normal bir iş imkanında kazana.........bileceğiniz gelirden çok daha fazlasını kazanabileceğinizi sistemimizi inceledikten sonra göreceksiniz.. MLM-Future Uzun çalışmalar sonunda katılan herkezin kazanabileceği bir sistem geliştirdi. ARTIK GERÇEKTEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER

    http://www.vural28.mlm-future.com/
    eltemiz33@hotmail.com

    YanıtlaSil