3 Oca 2010

Bas Teklifi Online İhale Sistemi

Yine bir online kazanç kapısıyla karşınızdayız.Öncelikle şunu tekrar belirtmek istiyorum ki bu sitede belirtilen yöntemlerin hepsi bizzat tarafımdan denenmiştir.Bunu söylememin tek bi sebebi var o da gereksiz marketing zırvalaması yapmadığımı belli etmek.Neyse girişi daha fazla uzatmadan konumuza dönelim.

Bu yazımda tanıtacağım siteyi öncelikle vereyim  basteklifi.com

 Sitenin işleyişi domainden de anlayacağınız üzere online olarak müzayedeye katılarak teklif vererek ürünleri değerinden aşağıda bir meblağda alabilmeniz.Göstereceğim resimler daha önce tamamlanmış müzayedelerin birer görüntüsü....



Gördüğünüz gibi bu müzayede ile ürünleri değerinden oldukça ucuza alabilirsiniz.Sistem şu şekilde işlemekte:Birazdan vereceğim ekran görüntüsünden belli bir miktar teklif sayısını belli bir ücret ödeyerek alabiliyorsunuz ve bu teklif haklarınız sayesinde bu müzayedelerde siz de ücreti arttırıp şansınızı deniyorsunuz.



                             

Ancak yine çok güzel bir uygulama ile de karşımıza çıkmakta bu site.Göndereceğiniz davetiyelerle arkadaşlarınızı siteye üye yapmanız karşılığında her bir arkadaşınız başına  size bir teklif hakkı sunuluyor ve bu da oldukça karlı bir yöntem,bedavaya iphone a sahip olabileceğinizi bir düşünün.Sosyal çevreniz genişse göndereceğiniz davetiyelerin kabulu de o oranda etkili olacaktır.



Siteye buradan direk üye olabilirsiniz
http://www.basteklifi.com/uyeol.php

1 yorum:

  1. Ben bir ürünü hemen al yaptım. 1 aydır kargolamaları için bekliyorum. Bu siteye yanlışlıkla üye oldum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Boşuna zamanınızı ve paranızı harcamayın...

    YanıtlaSil